TAGGING? APA BENDA. KAHKAH.~


Oh okay. Disebabkan, terlalu saturated kafein dalam badan aku nih. So, sekarang dah pukul 2.35 pagi waktu Malaysia. Aku tak tido lagi, and masih segar bugar. Walhal. Semua orang dalam rumah aku dah pon sampai ke destinasi impian masing masing. China. Aussie. New Zealand and so on. Erk, punya la boring layan facebook, nak on chat malas. Nak bukak ym? Apa kejadah bukak waktu waktu macam ni. Kompom takdak orang online. Ye la, suma dok asyik dengan fb 24jam. Oleh yang demikian aku pon mulalah menjelajah blog blog orang. Phewitt. Aku kan sweet stalker. Kehkeh. Aku dah ada 2 entry baru nak dipublish, tapi entah kenapa rasa macam malas, sebab entah, macam entah. Taktau nak describe. Kahkah.Takpalah, biar aku sorang je yang paham. Okeh? Usha punya usha. Aku pon sampai kat blog Ex kiubmate aku. Jeng jeng. Ika. Nama dia sama ngan aku, bezanya “K” dengan “Q” saja. Dia AtiKah. Aku AtiQah. And disebabkan itulah, sampai sekarang melekat nama glamour aku tuh, Q! Eceh. Okeh. Aku ni kalau melalut, memang over nyahh. Aish. Okeh, actually, aku cuma nak cakap, yang ika telah menge”TAG” aku. Weh, ni first time orang tag aku dalam blog baru aku nih. Before ni, blog lama aku takdak sapa tau pon, sebab tu memang totally diary + luahan rasa aku. Nak mati kalau ada orang baca, ada hikmah jugak aku lupa password. Kahkah. Nak kata teruja tak jugak bila ditag. Blur sekejap.Cuma terlopong jugak la mata aku bila tengok nama aku. Kahkah. Lawak lawak. Btw, thanks ika. Satu muah untuk anda.

Panjangkan mukadimah aku. Kehkeh.


Sesi interview ponn bermula.




BLOG BONAD SAYANG DIMATAKU~

Errr. Apa benda? Tak pernah tau pon wujud. Kehkeh.


NAMA BLOG & KENAPA LETAK NAMA ITU?

 Jap. Jap. Terlupa pulak nama blog apa. Kahkah.
Okok. Atiqah Abidin. My name la laling. Hee .
Takkan nak letak nama anak, belom pikir lagi. Wehuu.


URL BLOG & DATANG DARI MANA IDEA TU?

http://hernameisatiqahque.blogspot.com/
Erk.Url blog tu amek cedok sejibik sejibik dari nama emel baru i. Malas nak pikir benda lain. Tak cukup kreatif la I sayang. Hee.


APAKAH KAEDAH TULISAN BLOG INI?

Err. Takdak kaedah. Main hantam saja. Kahkahkah. Serez tak pernah terfikir. Huuu.


APA PERASAAN TENGOK BLOG ORANG CANTIK, BUT U’RE NOT?

 Erk, maksudnya. Ika cakap blog Q tak cantik ke? Kehkeh.


BILA BLOG INI WUJUD?

Err, masih baru. Before raya haji. Lepas exam principle. Belom sampai sebulan lagi. Kehkeh.


SIAPA ORANG PERTAMA TAHU & FOLLOW BLOG NI?

Orang 1st

Dikhabarkan.

My beloved scandal~ Noor fazira Hanum Sheikh Mazran. Wehuu.

Follower.

My beloved housemate~ Nurul Atikah Rosmadi



TAG 5 BLOGGER

NUYU

PANEM

SIS YATI

Errr.

Errr.




5 comments:

areteacar said...

hahaha.. thanks que!!btw, blog que cantik la! colouring tuh...

hernameisatiqah said...

KAHKAH. kasih diterima.

auwww. eh, bodek ke nih? alamak poket dah kopak la ika. huhuuu

bintang itu cantik said...

wow~~~..1st?phewitttt...hihi

tapi nme salah ckit tu..Noorfazira Hanum bt shaikh mazran..HAHAHA...gedixx plak..

i respect la u ble melalut..lawak~ayat power gle..

hernameisatiqah said...

Errr. Heh. kembang semangkuk la tu. aish.


Oh, ae? sory sory, i lemah sikit bab bab menghafal ni. heh.


Errr. ni lagi sorang, blushing i nyahh. kehkeh.
nak bodek jugak ker? i poket dah kopak. next time i belanja i ketui dua kupang, okeh! deal. :)

hernameisatiqah said...

*i belanja u, ais ketui dua kupang.