Sob sob. Sedih sungguh. Sadis. 

Tadi classmate waktu kat matrix aku kol, ifwat, aku panggil dia mickey.

comel kan mickey nih. jambu gitu. kehkeh.

Kehkehkeh. tak matang lah kau mickey. aku lagi matang. wekkk.

Yeah. Seronok dapat jerit jerit gelak cerita pasal budak budak F6 dulu. Masyuk lahh. Gelak punya gelak. Gebang punya gebang, semua cerita keluar, ye la, lama kot tak jumpa. 9 bulan. Kalau mengandung nih, dah nak sampai due date dah ni, tak pon dah terberanak dah bagi yang lahir tak cukop bulan. Ye dak? Apa punya orang, cakap tak serupa bikin, tadi kata sedih, ni seronok pulak. Macam keling. Opss. Haha. Psst psst. Sedih la weh. Bila tengah rancak dok bercerita, tiba tiba je, si mickey ni cakap pasal pointer! Oh dush. Tersentap eden mak oii. Luruh jantung. Haha. Malu lah nak gitau result tak seberapa. Kalau dekan boleh jugak cakap dengan bangga sikit, ni, hampeh. Dush. Psst psst. Kau tau weh. Bila aku korek sorang sorang budak class aku kat matrix dulu. Pergh. Pergh. Kecut perut mak oii dengar. Semua stok stok dekan belaka. Dush. Bukan setakat dekan atas urat weh. Sikit lagi nak 4 flat, aku cakap kau. Pergh. Slow sekejap nada gelak aku. Tersentap. Makan dalam ohh. Dush dush. Erk. Erk. Malu cek nak habaq cek punya result.Tak power meletop macam you all. Ohh. Damn.


Err. Err. Disebabkan class aku dulu selalu mengamalkan system barter, what you gives you get back. So, nak tak nak, aku kena la jugak gebang kan result aku yang tak seberapa. Ohh. I mencik tau electric circuit. Menghancusskan harapan I! Ohh mencik.Apsal la circuit ni ada sambungan, haa. Tak pasal pasal sem ni kena amek electric circuit 2! Mencik lah mencikk! 


Kepada semua warga F6 yang dicintai. Tahniah. Tahniah. I lebiu u guys. Keep up a good work. Huh. Tak pa tak pa, sem ni I tak kira, I nak jugak dekan! I nak potong u all. Huh. Huh. Huh. Huh. Semangat tahik ayam ni entah boleh kekal entahkan tidak. Asyik tak dak mood nak belajar je keja. Haha. Adoi la atiqah. Kamon kamon. Wake up. Do something for your life. Ouch ouch. Jangan struggle sangat. Enjoy, just rock the world. Lets take the pressure as your challenge. Study biar lepak, result biar gempak, ok bebeh. Ouch ouch. Apsal gedix sangat nih. Haha. Ok, bye. Mencik I tawwww. 


Masa dok pot pet dengan si mickey ni, aku dan lagi dok edit gambar comot nih. haha.



p/s: result kazen aku pon boleh tahan jugak. Pergh. Kau sorang jela teruk atiq oii. Heh.

7 comments:

MR K said...

Hai. slm kenal2. i dah add u dkt fb. lama dh. u tk approve pon. slm kenal2 ye.

izzat said...

Mickey? minnie nya mana? haha. :P

sepupu kau lah, sapa lagi said...

Chill la. sikit lg. bg la can kt org len plak. sem ni boleh punya. circuit tu kacang ja. engnrg u, mesti ramai lelaki y pndai electric. tnya la. boleh punya lah. ka malu? sejak bila u malu ni u? haha

Anonymous said...

comey nyo gambar dio. haha. chill la. sikit je lg. sem ni boleh punya. amin. kenyit2 mata sikit wktu tny soklan circuit tu, br la nk ajq, ni dak, muka msm sokmo sapa nk ajq. haha.

Atiqah Abidin said...

MR K:Salam kenal :) erk. add kat fb? er er er. kita kenal ke? eden approve membe eden sajo.send la msg kat fb tu. yang mana satu kamu, eden pon taktau. :)

izzat: ni mickey versi single.

sepupu kau lah, sapa lagi: jeng. orang cekang boleh la cakap kacang. sepok nak. memang la ramai laki kat engrng u, tapi tak ramai y sudi kongsi ilmu ye syg. hmm. entah la, dah serik u tanya ramai orang untuk satu soklan circuit, aish. nak nangis boleh dak. huh. sadiss.biarlah. usaha sdr lagi rasa bermakna kott.

anon: erk. erk.i kejit mata kat yang kacak saja. haha

saouri said...

hahaha..gud luck derr...same2 le kite usaha nnt noh...aku pon cam nak aim cket punyer baekk sem nie...

miss untouchable said...

mickey........so sweeeet...