GILAA PUNYA KERJAAAA~




22 NOVEMBER 2010.

Ok. Mesti anda suma tertanya tanya. (bajet macam ramai gila orang baca) Apa ada pada tarikh ni. Besday aku? Ohh tidakk. Dah lepass. Suka la tu, tak yah nak bagi hadiah, kan kan. Dah agak dah. Annivesarry aku? Lagi la tak, kawen pon belomm.  Ok, meh sini aku story. Sebelum tarikh ni muncul. Aku ada terbaca satu entry dekat satu blog kepunyaan seorang pakcik ni, dah takdak kejaa. Apa lagi aku boleh buat. Godek la blog orang kan. Godek punya godek, rupa-rupanya bulan November 198x  bulan kelahiran dia. Cehh. Bajet nak sembunyi umur la tu. Ok. Tu story lain. Dengan tak semenanya, muncul idea gila yang aku tak pernah buat ponn seumur hidup yakni wish besday setiap hari. Memang gila punya kejaa. Haha. Tapi macam best,adventure gitu. Aku layankan je idea gila aku ni. Haha. So, dengan berbekalkan idea gila ni,aku ponn memulakan rutin harian aku iaitu, wish besday kat empunya blog tu setiap malam. Aku ponn hairan. Aku boleh pulak ingat nak buat benda  tu setiap hari. Haha. Kadang kadang, aku dah tertido ponn. Terkejut bangun sebab terlupa nak wish.(ok, ni tipuu sajaaa) Nampak sangat azam berkobar kobar. Kahkah. Takpa untuk pakcik kepada makcik aku jugakk kan. Apa aku merepek. Haha.

Ok. Malas nak cita panjang lebar, bukan ada orang nak baca ponn kan.

So, di kesempatan ini. Kepada “abg kuwe” ouch. Tak sesuai langsungg. Pakcik lagi sedap bunyi. Kahkahkah. Tak best la panggil kau kuwe, tergeliat lidah. Meon lagi cocok. Senang dan lancar. Tak gitu?(bajet macam kau baca je kan blog aku, takpa blog aku kan, suka hati nak tulis apa, kan kan)
" pak cik meonnnn~"
"selamat hari lahir!!"
"selamat hari beranak ke dunia!!"
"selamat hari tua!! " (ini paling pastiii)
"happy besday!! " (kena ada loghat mat salleh jugak)

"kaulah pakcik aku yang paling steadyyyy. kahkahkah. "
"semoga panjang umo, murah rezeki, happy sokmo dengan makcik makcik terchenta"



ni besday cake special tokk kau. kahkah. sesuai sangat. i like~ 







ni pulokk cupcake yang rasa macam penyapu. nah amek! kahkah



Kehkeh. Amacam, terkejut tak pakcik? Mesti terkejut kan kan. Ha, tak teruja ke aku tau besday  kau ni? Haha. Well. Aku kan adik kau yang paling caring. Tak gitu. Haha. Bukan susah sangat ponn, celahh gigi je pakcik. Pakcik meon pakcik meon. Meon lagi meon lagi. 


p/s: kau tak ingat besday aku, aku sepok kau laju laju. haha.  

p/s lagi sekali: kerja gila aku ni takdak kaitan langsung dengan yang masih bernyawa mahupon yang telah meninggal dunia.  takdak langsung.

4 comments:

areteacar said...

sape pak cik tuh? :P

Kuwe said...

hahaha. thanks weh. aku rasa. kau laa paling banyak wish kat aku. tiap hari kot. dekat 10hari jugak aku rasa kan? siot. wish ja ke. kek kek ke takda ke. kahkahkah.


eh. panggil meon pun sedap apa.

by the way. aku awet muda!

hernameisatiqah said...

Hahahaha. aku kan anak buah kau yang paling caring. memang gilaaa. sumpah gilaa. kahkahkah. 10 hari? yeah. boleh buat record. kahkah. macam yang aku kata, kau tak ingat besday aku, aku sepok laju laju. haha. eh, tu kek tu apa benda. haha


Meon lagi meon lagi.


yeah. muda lah sangat.. aku lagi muda. kan kan

hernameisatiqah said...

ika: Pakcik di bawah komen ika.