Senyuman gatal, ikhlas dari i untuk u all. kih. :)

 

 

When life gives you a hundred reasons to cry, 

show life that you have a thousand reasons to smile.

Senyuman pertama. :)

Senyuman kedua :)
 opss, ternampak hidung penyek. cehh



Senyuman perempuan melayu terakhir :)

 

9 comments:

Anonymous said...

I like ur smile. maniss. :)

Princess Diary said...

haha. gigi itu. gigi itu. apa doktor kata? haha

Atiqah Abidin said...
This comment has been removed by the author.
mat romeo said...

Hahaha. q kau bagi senyuman ni ke sampai abg abg fkekk tergoda u! haha.
eh, jgn lupa abg fke dgn abg ftmk! haha.


beb.dh jumpa sapa y jual no ang dkt bdk fke tu?

Atiqah Abidin said...

anon: kahkah. first time org ckp maniss. malu i. eh?

p diary: aku macam boleh agak sapa kamu. heh. doktor tu sewel. kata gigi aku tak normal. normal oke. cukup sifat

mat romeo: aku pon tau sapa kau. cehh.mat romeo kononn. weh. apa pulak. aku tak senyum kat sebarangan orang, mahal tau. kehkehkeh.

erk? entah, aku pon taktau sapa. kalau aku tau, aku bg flying kick laju laju. dak laki cls kita y tau no aku, kau, mirul, uncle, jambu, wan, tu je kot.y lain takdak.entah le. malas layan.

sue. said...

alahai..c0melnye senyuman die...=.)

Atiqah Abidin said...

sue: Erk? nak bodek apa ni? poket dah sengkek laa. hehehe

Kuwe said...

gigi dia jarang. kuat makan nestum ke hape.

Atiqah Abidin said...

Tu dia. dia belajar mana ha, gigi jarang kuat makan nestum