Orang sekarang suka main nombor nombor. Baru aku sedar, aku ada hobi yang unik! Kau adooo? Nan adoooooo! Heh.


Weet weet! 

Hujung minggu pertama pada tahun 2011. Heh. Disebabkan mood belajar masih lagi  ditahap 0.01%, petang tadi aku keluar meronggeng bersama teman teman tersayang menghabiskan duit pada tempat yang tidak sepatutnya. Heh. Kitorang jalan bagai orang bujang banyak duit dengan senang hatinya, tak payah nak serabut kepala pikir pasal due date assignment dan jugak kuiz yang bertimbun! Aku gumbira! Hasilnya, 4 movie dapat dikhatamkan dalam masa 1 hari. Wahh. Satu pencapaian yang menakjubkan. Kehkehkeh.

Sejak dua menjak nih, pesbuk kesukaan ramai dibanjiri dengan demam nombor ekor! Woahahaha. Ramai sungguh main nombor ekor ni. Rajen bebenor buat esei panjang berjela nak describe membe. Huh. Entah jujur entah kan tidak. Aku penah jugak buat masa awal awal benda ni mula menular. Heh. Buat kejap sajo,then terus aku berhenti bila tetiba rasa macam bodoh gila bangang. Dush, tak matang betul! Penat oOo nak menaip panjang panjang. Dush. 
Jangan tiru aksi ini. Nanti anda menyesal. Lainlah anda kaki menaip!

Apa gila nak karang esei berjela cam gini. Ya, aku memang gila. haha

Oleh disebabkan teruja nak tau pandangan orang terhadap diri ini yang hina dina, eceh aku pon dengan menggunakan nombor ajaib yang super duper meletop bom kebabom mengirim ke inbox teman teman yang rajen membuat esei di awal tahun. Zassss. Mari kita tengok apa hasilnya. 
Rajen study part yang aku paling tak tahan. kahkahkahkah.
Abaikan ayat ayat terakhir. Dusta belaka, gosip paling tak masuk akal. heh.

Ok, kan dah kantoi aku ni PRS! Dush. Sapa rasa tekanan jiwa, sila jumpa saya ya, kompom terus jadi gila. haha


Ok, kan aku dah cakap, aku innocent, selalu jek kena buli. Haha

Ok, ni housemate aku yang paling gila! Heh.
Ok, ni aku berani kerat jari dia nak bodek aku, sebab tu guna ayat sopan nak mati, kalau tak, mesti dok kutuk kutuk aku. Haha, thanks bro, sebab bermunafik sekejap. haha


Dear deeb yang ngokngek, ya memang katil aku tu aku decorate spesyel tok korang guling macam sardin! Dush.

Kehkehkehkeh.terharunya i. tima kasih u all. Haha. Ada jugak orang yang menghargai aku sebagai sahabat, ye dak? Heh, walaupon aku tau aku ni jahat petala kelapan je. Haha.

Jeng parok la weh. Apsal suma cakap aku kuat gelak ek. Baik ke tak sebenarnya komen nih? Grr. Haha

7 comments:

Anonymous said...

Kuat gelak sampai merah muka!

izzat said...

U skandal dgn lec ye u,hbt u ye. msg msg lg ye. :P

Anonymous said...

bapak rndu nk guling ats katil kau. kelakar budus 10 org dok ats katil tu, nsb tak runtuh.

Anon paling kacak said...

Pergh, scandal ngn lec tak tahan bai.

Atiqah Abidin said...

anon 1: nasib tak jadi biru. heh.

izzat: Heh. awatnya u?

anon 2: hahaha.

anon kurang kacak: Pergh, kau jangan jeles bai.

leman jongang. said...

Der. gi tengok wayang tak ngajak. aku nampak kau tengah belek2 pencuci muka. kantoi, aku dah tau kau pakai apa!!!!


awat 1111 weh? wan 2 share???

Atiqah Abidin said...

Der, bengong, aku kuar dengan housemate la. ajak kau tak best woh. haha.

ngek la. elehh. kalau kau tau pon, apa boleh kau buat ha?
haha


nothing spesyel. biarlah rahsia. weet weet